5 keer yes!

Redenen waarom je Goodiebox nodig hebt in je leven

Redenen waarom je Goodiebox
nodig hebt in je leven

WORD LID
1

Elke maand weer een verrassing

Wat is er nu toffer dan een cadeautje uit te pakken? Dat speciale moment, helemaal voor jou! Daarom houden we elke maand de inhoud van de box geheim. De ultieme verrassing.

Mocht een box een keer niet helemaal bij je passen, kan je die gewoon terugsturen. Natuurlijk krijg je dan je geld terug. Je kan op ieder moment opzeggen, no strings attached.

2

De beste producten

Ons team van beauty-experts zorgt ervoor dat je de nieuwste producten en mooiste merken ontvangt. Elke box heeft een thema en is afgestemd op het seizoen. We zorgen ervoor dat je elke maand een verschillend genre producten ontvangt.

3

De nieuwste producten

Je Goodiebox zit elke maand vol met nieuwe producten, volgens de laatste trends. Zo kan je merken en producten uitproberen die je altijd al aan je collectie had willen toevoegen óf waarvan je het bestaan niet eens af wist. De perfecte upgrade van je huidige verzorgingsroutine.

4

Jouw ultieme beauty ontdekkingstocht

We weten als geen ander dat het uitproberen van beauty- en verzorgingsproducten tijd nodig heeft. We verwennen je dan ook zo vaak mogelijk met producten in full-size, zodat je ze écht goed kan uittesten. Je Goodiebox bevat altijd vijf a zeven producten met een totale minimale waarde van 65 euro – je krijgt dus altijd waar voor je geld.

5

Je eigen beauty profiel

Iedere vrouw is anders en heeft andere behoeften. Daarom kan je je eigen beauty-profiel invullen. Wanneer we de kans schoon zien om de box te personaliseren, in samenwerking met een merk, dan hoeven we enkel een blik te werpen op je profiel.

  Loading...

Even geduld...