Geluk in een doosje

Met een Goodiebox cadeaubon geef je niet alleen de beste beauty- en verzorgingsproducten cadeau, maar ook het hele “feel good” gevoel eromheen. Je verrast iemand waar je om geeft met een heerlijke box!

Zo kun je 3, 6 of 12 maanden lang een glimlach op iemands gezicht toveren. Geluk gegarandeerd! De digitale cadeaubon komt meteen in de e-mail inbox van de ontvanger terecht - easy as that!

Hoe lang geef jij cadeau?

Heb je een cadeaubon ontvangen? Activeer hem hier!

Veelgestelde vragen

 • Hoe ontvang ik de cadeaubon?

  Je ontvangt de cadeaubon digitaal, zodat je hem enkel nog hoeft door te sturen naar de gelukkige ontvanger.
 • Ik wil graag een cadeaubon kopen. Vul ik de gegevens van de ontvanger in wanneer ik de bestelling plaats?

  Nee, dat is niet nodig. We sturen de cadeaubon digitaal naar jou op, zodat jij hem naar de ontvanger kunt doorsturen. De gelukkige ontvanger vult zijn/haar eigen gegevens in wanneer hij/zij de cadeaubon inwisselt.
 • Wanneer krijgt de ontvanger de eerste Goodiebox?

  Bij het inwisselen van de cadeaubon kan de ontvanger kiezen of hij/zij de huidige box als eerste wilt ontvangen of zich wilt laten verrassen door de (nog onbekende) Goodiebox van de volgende maand. De andere betaalde boxen worden daarna automatisch elke maand verzonden.
 • Hoe kan ik mijn cadeaubon inwisselen?

  Je kunt de cadeaubon inwisselen via https://www.mygoodiebox.be/redeem. Kies of je de huidige of de volgende box wilt en vul dan je cadeaubon code in. Klik daarna op ‘verzilver’ om de bon te activeren. Vervolgens vragen we om je persoonlijke gegevens. Als deze zijn ingevuld sturen we je eerste Goodiebox zo snel mogelijk op. Let op! Lopende acties voor nieuwe Goodiebox leden zijn niet van toepassing in combinatie met een cadeaubon.
 • Ik heb mijn cadeaubon ingewisseld, maar er staat 'niet actief' in mijn profiel, hoe komt dit?

  Omdat je een cadeaubon hebt ontvangen en het bedrag vooruitbetaald is, staat je abonnement op 'niet actief'.
 • Ik heb een cadeaubon van 3/6/12 maanden - moet ik dit in de laatste maand zelf beëindigen?

  Nee, je hoeft helemaal niks te doen. We sturen je verwennerij en vreugde op zonder gedoe. Daarom stopt je cadeaubon automatisch nadat je alle boxen hebt ontvangen. We hopen natuurlijk dat je zo blij bent geworden met je maandelijkse verwenbox dat je deel wilt uitmaken van onze Goodiebox familie door lid te worden.
 • Mijn vraag staat hier helaas niet tussen.

  Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Ons team beantwoordt met plezier je vragen via e-mail (hello@mygoodiebox.be), Facebook (/goodieboxbelgium), Instagram (@goodieboxbe) en telefonisch van maandag tot vrijdag, van 14.00 tot 17.00 uur (036-480255).
  Loading...

Even geduld...