Wat betekent dat
momentje voor jezelf

Wij geloven dat me-time belangrijk is. Beter gezegd: dat wij vrouwen dat allemaal nodig hebben. We helpen je graag een handje! Kijk hier hoe onze leden het ervaren.

WORD LID

Benieuwd naar onze vorige boxen?

We've got you covered! Hier zijn ze:

Hoe werkt het eigenlijk?

Geen modellen, geen dure winkels, geen tussenpersonen, gewoon een
Goodiebox gevuld met verwennerij speciaal voor jou.

Geen modellen, geen dure winkels, geen tussenpersonen, gewoon een Goodiebox gevuld met verwennerij speciaal voor jou.

+€80

Waarde van de box
De waarde
van de box

Je box is altijd
minstens €80 waard.

€24,95

Prijs per maand
Prijs
per maand

Gratis geleverd.
Altijd opzegbaar.

Word vandaag lid en ontvang een full size product cadeau!

Waarde €114,69, jij betaalt €24,95

Word lidAltijd opzegbaar

Onze 3 meest gestelde vragen

 • Wat is Goodiebox?

  Goodiebox is je maandelijkse moment voor jezelf met een box die je steeds weer verrast met fantastische, unieke producten! We hebben allemaal beauty-experts in huis die elke maand met zorg en liefde een box voor je samenstellen. Er wordt gekeken naar trends, mooie nieuwe merken, en de tijd van het jaar. Met jouw beautyprofiel doen we ons best om de box zoveel mogelijk aan te passen aan jouw kenmerken! Elke maand krijg je dit cadeau aan jezelf thuisbezorgd, zodat je zorgeloos kunt genieten en kunt ruiken, smeren en proberen om nieuwe lievelingsproducten te ontdekken!!

  Je ontvangt elke keer minimaal 5 items met een totale waarde van minimaal €80,- voor slechts €24,95 (inclusief verzendkosten). In elke box zitten minstens 2 full-size producten, maar het zijn er vaak meer! En heb je al je lievelingsproducten gevonden, dan kun je stoppen wanneer je wilt. Klinkt wel heel verleidelijk, toch?
 • Hoeveel kost een Goodiebox?

  Voor maar €24.95 per box (inclusief verzending) krijg je een geweldige Goodiebox bij je thuisbezorgd - en je kunt altijd opzeggen! Hebben we het een keertje echt bij het verkeerde eind en kunnen we jou niet blij maken met een box? Dan mag je de box gewoon retourneren. Het volledige bedrag voor die box storten we natuurlijk naar je terug! Het belangrijkste voor ons is dat je helemaal blij wordt van Goodiebox!
 • Geen verplichtingen of kleine lettertjes?

  Ook al is Goodiebox een lidmaatschap, je hangt nergens aan vast. Hoewel het ons hart een beetje zal breken, kun je je lidmaatschap op elk moment stopzetten.

  En de kleine lettertjes? Niks, noppes nada! Wij houden alleen van Goodiebox groot. :-)
  Loading...

Even geduld...